Ventilatoare de uz casnic

Ventilatoare exiale si centrifugale, cu debite intre 100 m3/h si 1920 m3/h.

Ventilatoare industriale

Ventilatoare axiale şi centrifugale, de acoperiş, pentru temperaturi înalte (funcţionare la 400 oC timp de 2h sau la 200 oC funcţionare continuă), de transport pneumatic pentru medii corozive şi anti-explozie, cu debite între 500 m3/h şi 200.000 m3/h şi presiuni între 3mmH2O şi 6.000mmH2O.

Ventiloconvectoare

Ventiloconvectoare de pardoseală, de perete, de plafon, tip “casetă” pentru lafoane false, tip “duct” pentru racordare la tubulatură.

Chiller-e

Chillere-e pentru montaj exterior sau interior, cu freon ecologic, cu compresor “scroll” sau “screw””, cu puteri frigorifice cuprinse între 5 kwh şi 950 kwh.

Agregate tratare aer

Agregate tratare aer pentru montaj interior sau exterior, centrale de plafon fals, cu recuperare de energie, cu modul de răcire, cu debite între 600 m3/h şi 140.000 m3/h.

Grile si anemostate

Grile şi anemostate simplă/dublă deflecţie, lamele fixe sau mobile, registru de reglaj debit, de transfer, de pardoseală, spiro, anemostate rectangulare sau circulare, difuzoare liniare, pentru încăperi înalte (tip “swirl”).

Clapete de reglaj

Clapete de reglaj debit rectangulare sau circulare, tip Iris sau tip fluture, cu lamele opuse, cu acţionare manuală sau automată.

Clapete anti-foc/fum

Clapete anti-foc/fum rectangulare sau circulare, cu siguranţă fuzibilă, cu acţionare automată cu servo-motor sau electro-magnet .